Lær hvad din hund kan lære dig med Mindful-Dog metoden
Tilmeld dig intro workshop
Tilmeld dig intro workshop
Sådan får du mere ro på din hund og bliver en bedre leder. Prøv det nye træningskoncept, Mindful-Dogness, som gør dig til en bedre leder og giver mere ro i begge ender af snoren.
STED: Jeg afholder dette intro kursus flere forskellige steder i landet
PRIS: 650 – kr.
Tidspunkt: kl. 10.00 – 14.00
Dato : 26. marts 2023
Sted: Søren lolks vej 5, 5700 Svendborg (Tåsinge)
Tilmeld dig manuelt ved at sende din e-mail med holdnavn og dit navn på Sms til 29605539
Din tilmelding er først bindende, når du har betalt.
Om workshopen:
Mini Workshop 3 timer
Mindful-Dog metoden er en træningsform, der gavner både dig og din hund. Det har ikke noget at gøre med at hunden skal lære mindfulness. Men mere at du bliver mere mindful (opmærksom) i din træning, og bevidst om, hvordan du og din hund påvirker hinanden og hvordan I undgår stress i træningen.
Ideen er nemlig at give ro til begge parter, fordi din ro som ejer hurtigt smitter af på din hund.
I Mindful-Dog metoden kommer vi hele vejen rundt om dig og din hund, både fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt.
Uanset om det er inden for din daglige hundetræning, konkurrence, dit job, karriere, familieliv, børn, kollegaer, venner, eller om du har større beslutninger du skal tage, så er der så meget vi kan lære igennem vores hunde, som kun få aner.
Hvad kan du forvente
Du kan forvente en helt anden tilgang og måde at tænke hundetræning på, hvor du lærer en masse om din hund, – men endnu mere om dig selv.
Udover min 20 årige erfaringer med hunde og 10 årige erfaring med terapeutisk arbejde, kan du også forvente at få både effektive terapeutiske og videnskabelige dokumenterede metoder, til at løse udfordringer og reducere stress. En tilgang som du ikke finder på traditionelle træningshold.
Mindful-dog metoden giver dig mere ro, overskud, en masse aha oplevelser, dybe indsigter, mere nærvær, stressfri træning, og effektive metoder der kan løse svære udfordringer på gåturen eller hjemme.
På mit hold står man ikke på en træningsbane og venter på alle skal gøre det samme. I mine øjne er det alt for høje krav for mange hunde. Især hvis man har en hund, der har tendens til at stresse og måske endda har opbygget kronisk stress.
Jeg griber det an på en helt anden måde der er svær at forklare, det skal prøves.
Men jeg kan give dig alle redskaberne du skal bruge til at skabe de forandringer du ønsker. Selvom træning tager tid, så er mange overrasket over, hvor hurtige forandringer de kan se i sig selv og hunden sammenlignet med mange andre hold og træningssteder de før har været på, som ikke kunne hjælpe dem.
Til intro workshoppen, vil du helt klart føle, at du får noget med dig, som giver stof til eftertanke.
Hvordan foregår intro workshoppen
Intro-workshoppen er uden din egen hund.
Vi bruger mine hunde til at øve os på. Derfor kan der heller ikke være så mange med. max. 6 der kan træne praktisk med hundene. og max. 6 observatører.
Der vil være både teori og praktiske øvelser, så du får en fornemmelse for hvordan jeg arbejder med dig og din hund til undervisningen på mine hold.
Selvom jeg langt fra kan nå at komme rundt om det hele, som vi gør på et hold med din egen hund, så vil du få en smagsprøve og fornemmelse af metoderne.
Praktisk info
- Hav bevis med for vaccination og forsikring gyldig til træning
- Tag tøj på efter vejret
- Husk rigeligt med godbidder og vand
- Medbring både en kort og en lang, fast line, evt. sporline.
Hvad kan problemet være?
● Du mærker uroen hos dig eller din hund eks. hjemme, på træningsbanen, til konkurrence, til udstilling, på de daglige gåture, når der kommer gæster eller noget helt andet.
● Både du og din hund kan stresse hinanden – mere end hvad godt er, og du bliver usikker på, hvad du skal gøre.
● Du føler ikke din hund respekterer dine grænser.
● Din hund er hele tiden opmærksom på alt andet end dig
● Din hund lystre kun når den selv vil
● Når den først har fået øje på noget eks. Cykel, biler, anden hund, mennesker, fugle mm. Så er den uden for pædagogisk rækkevide
● Du kan ikke få din hund til at falde til ro hjemme eller ude
● Din hund trækker voldsomt i snoren på gåturen
● Kommer ikke når du kalder
● Overglad og ingen selvkontrol
Det kan også være, hvis du blot selv føler du har været igennem en stresset periode, og bare ønsker at bruge din hund til at finde tilbage til dig selv.
Kurset er dog ikke egnet for alle, da det ikke er noget kvik fix. Det kræver, at du er klar på noget nyt og er engageret og øver dig.
Vi starter et helt andet sted og bruger helt utraditionelle indgangsvinkler og øvelser end almindelig hundetræning. Altsammen ud fra en kærlig og hundevenlig måde.
Kurset henvender sig til dig der vil :
- Vide mere om dig selv og din hund
- Være åben overfor at se hundetræning på en anderledes måde
- Have en positiv og god relation til din hund – uden skæld ud
- Udvikle dig selv igennem din hund
- Være villig til at kigge indad og ændre mønstre og vaner, der ikke gavner.
- kunne løse udfordringer, hvor intet andet har virket eks. På gåturen, alene hjemme, gø adfærd, usikkerhed, aggressiv over for andre hunde mm.
Er du blevet nysgerrig og ønsker du en lille smags prøve, så kom:
Dato: d. 5. februar kl. 10.30 – 13.30.
Pris 500 kr. For denne mini workshop.
Sted: Søren Lolks vej 5, Svendborg Tåsinge
Medbring: Notes blok og en madpakke.
De bedste hilsner
Grace Hidalgo
Professionel Hundeadfærdsinstruktør, stress terapeut, mindfulness instruktør og coach
Har hjulpet over 5000 hundeejere siden 2005
Tilmeld dig manuelt ved at sende din e-mail med holdnavn og dit navn på Sms til 29605539
Din tilmelding er først bindende, når du har betalt.
Fortrydelsesret/betingelser for dit køb:
Når du har betalt for dette produkt binder du dig til pladsen. Der gives ikke penge retur, hvis du ikke møder op, eller hvis du bliver forhindret i at deltage. Du har dog mulighed for at, komme som gæst på et af de andre hold, eller lade en anden få din plads.
Historien bag:
Min første hund, rigtige familiehund var en 9 mdr. Grønlandsk slædehund, jeg havde taget med til DK. fra mit hundespand i Grønland.
Her i DK ville han ikke lystre mig på gåturen, men var ellers verdens sødeste og kunne alle andre ting hjemme.
Men på gåturen trak den logisk nok (det var jo en slædehund), men den begyndte også at stikke af og kom ikke når jeg kaldte. Det var både frusterende og pinligt. Og jeg blev tit usikker på om jeg gjorde det rigtige, og hvad andre mennesker tænkte, når jeg ikke havde kontrol og styr på min hund.
Jeg følte både der var noget galt med ham eller mig, siden den ikke kunne forstå det. Jeg havde jo trods alt kunne styre 23 hunde i Grønland, – så hvad var det lige, der gjorde han ikke kunne forstå mig her.
Derfor begyndte jeg på en hundeskole, men det hjalp mig ikke! De kunne heller ikke komme med de vise sten.
Heldigvis mødte jeg en dyreadfærdsterapeut, der kunne give mig en forståelse af hundens måde at tænke og indlære på.
Historien bag fortsat:
Heldigvis mødte jeg en dyreadfærdsterapeut, der kunne give mig en forståelse af hundens måde at tænke og indlære på.
I løbet af kun få måneder, havde min hund forvandlet sig fra vildbasse til englebasse. Det var så imponerende at se, hvordan små ændringer og positiv indlæring, kunne forandre hele relationen til min hund.
Jeg blev så begejstret og måtte vide mere og tog derfor uddannelse i 2 år som hundeadfærdsinstruktør, plus et hav af kurser. Det åbnede mine øjne for hvor lidt vi egentlig ved om det dyr, som hver 4. dansker har boende.
Min nye viden var så fantastisk og positiv træning og virksom. Jeg følte jeg måtte dele med hele verden, at der var en anden måde at opdrage hund på, end traditionel hundetræning, hvor man ofte råbte og skældte ud.
I 2005 åbnede jeg min egen hundeskole og har siden hjulpet over 5000 hundeejere med familiehundetræning og hjælp til at løse adfærdsproblemer via positive og hundevenlige metoder.
Jeg var også en af de første der tog hunde på træningsophold. I dag laver jeg familiehundetræning til hvalpe og unghunde. Men også individuel hundetræning, og blandt andet workshops i Mindful-Dog metoden og gå pænt hold, til hundejere, der gerne vil gøre det rigtigt fra en start eller rette op på unoder.
Siden 2014 har jeg brugt Mindful-Dog metoden til mine almindelige holdforløb og set, hvordan hunden mærker, når ejeren bruger værktøjerne. Hunden bliver langt nemmere at samarbejde med, og der opstår mere ro.
Øvelser der var umulige, bliver pludselig mulige og ofte opstår der en langt stærkere forbindelse hund og ejer imellem.
Jeg oplever at ejerne blev langt bedre ledere for deres hund og får mere ro i deres træning. Men også på det personlige plan beretter folk at det har haft stor positiv effekt.
I dag uddanner jeg også andre hundetrænere i konceptet Mindful-Dog metoden.
(NB. Er du selv træner anbefaler jeg dig ikke dette hold, men min uddannelse som Mindful-Dog instruktør).